Nazdar pánové je čas abychom spojili své síly, síly Česka a Slovenska a vytvořili tým reprezentujíci oba národy pod zástavou České Republiky což podle pravidel je možné není-li v daném státě alespoň 5 aktivných hráču.
Podle pravidel je to teda možné a abychom mohli hrát Davis cup potřebujem mít alespoň 3 hráče k dispozici okamžite. To znamená když chcete hrát DC musíte na 100% vedet že ho i budete moci v danej den nebo víkend odehrát, je to tedy hodne závazné.
V současnosti je to tak že nejvíc aktivni jsou Dakra, Sexysova a já (pidzi), což by stačilo na zaregistrování týmu ovšem bylo by dobré kdyby jsme byli alespoň 4 pro případ že by nekdo v daný den nemohl odehrát svuj zápas takže ak by mel ješte nekdo zájem, napište sem do fóra a budete zařazení do týmu. Maximálni počet v tým je 5.
Já se zároveň hlásim na pozici kapitána ovšem jestli to všichni odsouhlasí.
Takže bratři, ohlaste se kdo chce reprezentovat Českou republiku a napište svuj názor a veřím že spolu vytvoříme konkurence-schopný tým.
Uzávěrka na registrace týmu je do 9. Února to jest necelé 2 týdni tak si pospěšte.
nehraju tour, nemám na ní vůbec čas, ale pokud by bylo potřeba, tak na DC bych si čas udělal. Dostal jsem se za zápasy jenom v ITST přes ELO 1 400, což možná nikdo v ČR nemá (samochvála smrdí), tak klidné nějakýho náhradníka dělat budu
takže sme zatim čtyři. Na páté místo doporučuju hráče "tolsmir", který sice hraje tour jen občas, ale jinak hrává online. Takže bysme dokonce měli plnou soupisku.